Veiligheid op het menu in de horecasector

De horecasector ondervindt moeilijkheden bij de aanwerving van personeel, en dan vooral bij de aanwerving van jongeren. In Frankrijk benadrukt het INRS (Institut national de recherche et de sécurité) het belang van betere werkomstandigheden en de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Het instituut werkte recent zijn webpagina over de relevante risico’s en preventiemaatregelen bij. In België beschikt de sector over de tool OiRA Horeca.
Onderwerpen:
©:
preventActua 05/2019
Laatste wijziging:

Please subscribe to plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.