Ergonomie in grootkeukens

Op 29 april 2010 organiseerde het Provinciaal Comité van Antwerpen voor de Bevordering van de Arbeid en het Provinciaal Instituut voor Hygiëne, Dienst Grootkeukenhygiëne de studienamiddag: ‘Smaakvol koken in een doordacht uitgeruste grootkeuken’. Naar aanleiding hiervan staan we even stil bij de risico’s bij het werken in grootkeukens. Lieven Eeckelaert & Freddy Willems, Prevent
Gearchiveerd Info
©:
PreventFocus 7/2010
Laatste wijziging:

Please subscribe to plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.