De 5 S bij LU Herentals

Goede praktijk (bedrijfscase)
De 5 S-methode heeft het afgelopen decennium bekendheid in Europa gekregen. Je kan de methode toepassen in de meest diverse sectoren. In 1989 testten Franse fabrieken van LU haar uit in de koekjessector. Na een positieve evaluatie besliste de directie van de Branche Biscuits in Parijs om in het voorjaar van 2000 het project ook in de Benelux te introduceren. Zo vonden de 5 S ook hun weg naar LU Herentals. Wat waren de resultaten?
©:
PreventActua Nr 11, 2005
Laatste wijziging:

Please subscribe to plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.